Till start

Romme 21/4 Art Kjarvald.

Har fått tätt mellan starter, men har inte blivit sliten i loppen han gjort, i det senaste loppet blev allt fel och hästen hade massor av kraft och tussarna kvar i  mål. Hästen sprudlar av form och känns bättre än någonsin hemma. Kommer troligen gå med skor denna gång, men bara lätta barfotaskor, Sommarskor bak för första gången i år och vanlig sulky nu när det är voltstart. 40m tillägg är inte lätt, men med rätt resa plockar han ner de flesta till slut, hoppas på lite tempo i loppet.

Hagmyren 22/4  Nygårds Inez

Skötte sig prickfritt senas när hon vann lätt. Har bra fart och styrka i kroppen och sköter hon sig ska det en bra häst att slå henne. Hemmaplan borde vara positivt, och ponnyn som hon hade med sig som moraliskt stöd senast får följa med igen.

Nygårds Inez vann på Bergsåker

När Nygårs Inez håller sig på benen är hon väldigt bra! Denna gång körde Stig själv. Hon skötte sig via flera trånga situationer genom första sväng till andra ut, när sedan hästen i dödens galopperade styrde Stig resolut till ledningen, dom fick en häst utanpå som satte press och drog undan resten av fältet rejält sista 500 m, Inez svarade lätt hela vägen in i mål, 1.28,8 sista 500. segern var värd 30 000kr ☺️

Årets annons

 

Efter moget övervägande, har vi bestämt oss för att söka tillstånd och sköta hingstarnas avelsarbete själva. Vi har haft ett samarbete med Hudikstallion med Snygg tidigare, men nu kommer vi att ställa iordning hemma på gården.

Camilla är utbildad seminassistent och har arbetat många år med avel, vi har dessutom turen att duktiga Kari Anne Rustan tackat ja till att stå som ansvarig veterinär samt hjälpa oss med undersökningar. 

Teton Martina tog årets första första seger!!!🥇

Bollnäs 15/1

Trots dåligt utgångsläge och ett lopp utan rygg, utvändigt om ledaren, kunde Teton Martina länsa undan till säker seger. Kusk för dagen var Oskar Kylin-Blom. 

 https://hagmyren.se/nyheter/bollnaes-15-januari/#.XD46_-5wGEe

2018

Kika i under fliken Nyheter så kan ni läsa lite om våra tankar om 2018 och inför 2019!

Vinst och 2:a-plats på Bollnäs🎉

13/12 Bollnäs

Teton Martina tog en fin 2:a-plats i sin tredje start i livet. Hon rekordsänkte med två sekunder till 1.18,0. ”Den här kommer nog bli nyttig åt et framöver” sa körande Torbjörn Jansson.

Quantum Satis kämpade bra i ett tufft montélopp, och fick med sig en peng trots stumma ben till slut. 

Nygårds Inez och Torbjörn Jansson passar väldigt bra tillsammans, och tog en fin seger, med ledning från start till mål. (Hon är fortfarande till salu)

Vinst för Snyggast

Äntligen höll fine andelshästen Snyggast sig till rätt gångart och då blev det seger! Hästen ägs uteslutande av tjejer (20 st) och det jublades på både publiksida och stallbacke. 1.33,3 blev tiden och många längders marginal.

Stallets övriga hästar gick över lag bra. Sundbo Samuraj gillar inte långa lopp det visste vi innan, han knep dock med dig en slant ändå. Quantum Satis tråcklade sig ut på upploppet, blev tyvärr lite för mycket för han så han tog en kort galopp och blev diskad, men gott om krafter kvar. Sundbo Äventyr gick bra och felfritt och slutade 5:a. Ronja N.N blev diskad för galopp, men såg fin ut där emellan. Issidor och Josåfin Lear fixade sina kval.

Bäckdalens Pommac trea i Nordiskt mästerskap

Silje  och Pommac tävlade 16/9 i Nodiskt Mästerskap på  Östersundstravet, ekipaget slutade trea och bästa svenska. Putsade till rekordet rejält!

V75-seger!!!!!🎉

Art Kjarvald skrällde när han plockade ned konkurrenterna på Bergsåker 25/2, Från 40 m tillägg. Vi i stallet är inte förvånade, vi har känt att formen suttit. De som hängt med har sett att han har gjort väldigt bra insatser i loppen på slutet, men haft oflyt med störningar och positioner. Hemma har han aldrig känts så fin och pigg som han gör just nu. Kul att han fick till det just på V75 och med fina 100000kr i första pris. Stort GRATTIS till ägarkretsen!!!!

stallsjr.se

Proffsstall i hemmamiljö

6. Jul, 2017

Ny träningsanläggning

I mitten på juni 2017 gick flyttlasset med alla hästar hem till vår gård. Vi kan nu erbjuda en toppenmiljö åt hästarna, med kanonfina träningsvägar och mycket utevistelse och omvårdnad.

Stig Jarle Röste

Mobil: 070-372 45 67
Hem: 0650-74 32 32

Camilla Röste
Mobil: 070-350 82 92

Välkommen till oss!