Solvalla 9/7

Art Kjarvald gick en ruggig långspurt senast, ich visade att formen är fortsatt god. Vi tycker att han gjort sig förtjänt av en seger nu. 

Snygg har varit uppåt på slutet, smyger med och slåss om en bra peng bakom de främsta.

Nygårds Inez överlägsen

Styfs Kongen en vinnare på Hagmyren🎉

L.G:s Etromella vann på Dannero!

Nygårds Inez vann på Bergsåker

När Nygårs Inez håller sig på benen är hon väldigt bra! Denna gång körde Stig själv. Hon skötte sig via flera trånga situationer genom första sväng till andra ut, när sedan hästen i dödens galopperade styrde Stig resolut till ledningen, dom fick en häst utanpå som satte press och drog undan resten av fältet rejält sista 500 m, Inez svarade lätt hela vägen in i mål, 1.28,8 sista 500. segern var värd 30 000kr ☺️

Årets annons

 

Efter moget övervägande, har vi bestämt oss för att söka tillstånd och sköta hingstarnas avelsarbete själva. Vi har haft ett samarbete med Hudikstallion med Snygg tidigare, men nu kommer vi att ställa iordning hemma på gården.

Camilla är utbildad seminassistent och har arbetat många år med avel, vi har dessutom turen att duktiga Kari Anne Rustan tackat ja till att stå som ansvarig veterinär samt hjälpa oss med undersökningar. 

Teton Martina tog årets första första seger!!!🥇

Bollnäs 15/1

Trots dåligt utgångsläge och ett lopp utan rygg, utvändigt om ledaren, kunde Teton Martina länsa undan till säker seger. Kusk för dagen var Oskar Kylin-Blom. 

 https://hagmyren.se/nyheter/bollnaes-15-januari/#.XD46_-5wGEe

stallsjr.se

Proffsstall i hemmamiljö

6. Jul, 2017

Ny träningsanläggning

I mitten på juni 2017 gick flyttlasset med alla hästar hem till vår gård. Vi kan nu erbjuda en toppenmiljö åt hästarna, med kanonfina träningsvägar och mycket utevistelse och omvårdnad.

Stig Jarle Röste

Mobil: 070-372 45 67
Hem: 0650-74 32 32

Camilla Röste
Mobil: 070-350 82 92

Välkommen till oss!