Vinst och 2:a-plats på Bollnäs🎉

13/12 Bollnäs

Teton Martina tog en fin 2:a-plats i sin tredje start i livet. Hon rekordsänkte med två sekunder till 1.18,0. ”Den här kommer nog bli nyttig åt et framöver” sa körande Torbjörn Jansson.

Quantum Satis kämpade bra i ett tufft montélopp, och fick med sig en peng trots stumma ben till slut. 

Nygårds Inez och Torbjörn Jansson passar väldigt bra tillsammans, och tog en fin seger, med ledning från start till mål. (Hon är fortfarande till salu)

Nygårds Inez en vinnare TILL SALU!

Idag fick Inez äntligen komma ut och tävla, och vilket fantastiskt sätt hon gör det på! Seger på. 1.30,4 med massa krafter kvar!

Pga att vi har för många egna hästar har vi bjudit ut henne Till Salu till flera innan loppet, men ingen har nappat och nu är prislappen lite annorlunda, men fortfarande till salu, hela eller delvis! skulle vi få ha henne kvar i träning, så kan man få köpa till ett bättre pris... Kontakta Stig för info!

Startade 19/10 på Romme och galopperade troligen bort en 2:a plats i sista sväng, men reparerade och blev 7:a på en 1.32-tid....

Vinst för Snyggast

Äntligen höll fine andelshästen Snyggast sig till rätt gångart och då blev det seger! Hästen ägs uteslutande av tjejer (20 st) och det jublades på både publiksida och stallbacke. 1.33,3 blev tiden och många längders marginal.

Stallets övriga hästar gick över lag bra. Sundbo Samuraj gillar inte långa lopp det visste vi innan, han knep dock med dig en slant ändå. Quantum Satis tråcklade sig ut på upploppet, blev tyvärr lite för mycket för han så han tog en kort galopp och blev diskad, men gott om krafter kvar. Sundbo Äventyr gick bra och felfritt och slutade 5:a. Ronja N.N blev diskad för galopp, men såg fin ut där emellan. Issidor och Josåfin Lear fixade sina kval.

Bäckdalens Pommac trea i Nordiskt mästerskap

Silje  och Pommac tävlade 16/9 i Nodiskt Mästerskap på  Östersundstravet, ekipaget slutade trea och bästa svenska. Putsade till rekordet rejält!

V75-seger!!!!!🎉

Art Kjarvald skrällde när han plockade ned konkurrenterna på Bergsåker 25/2, Från 40 m tillägg. Vi i stallet är inte förvånade, vi har känt att formen suttit. De som hängt med har sett att han har gjort väldigt bra insatser i loppen på slutet, men haft oflyt med störningar och positioner. Hemma har han aldrig känts så fin och pigg som han gör just nu. Kul att han fick till det just på V75 och med fina 100000kr i första pris. Stort GRATTIS till ägarkretsen!!!!

stallsjr.se

Proffsstall i hemmamiljö

6. Jul, 2017

Ny träningsanläggning

I mitten på juni 2017 gick flyttlasset med alla hästar hem till vår gård. Vi kan nu erbjuda en toppenmiljö åt hästarna, med kanonfina träningsvägar och mycket utevistelse och omvårdnad.

Stig Jarle Röste

Mobil: 070-372 45 67
Hem: 0650-74 32 32

Camilla Röste
Mobil: 070-350 82 92

Välkommen till oss!